Økende popularitet

.EU domenenavn øker i popularitet

Hvorfor blir eu domene mer atraktive

1. Tillit blant forbrukere

Folk gjenkjenner utvidelsen .EU på et øyeblikk. Og som en av de mest gjenkjennelige utvidelsene i verden, har den vunnet forbrukernes tillit. Men utenfor sin gjenkjennlighet indikerer .EU forbrukerne at du er en juridisk enhet basert i EU, Island, Liechtenstein eller Norge, og er derfor underlagt EU-lover og andre relevante handelsstandarder. Små og mellomstore bedrifter som har registrert et .EU-domene har særlig hatt fordel av disse forskjellige fordelene.

2. Massiv rekkevidde

Med Europa-kommisjonen, Rådet og parlamentet har nettopp nådd en avtale om å avslutte geoblokkeringen, kan bedrifter innen Det europeiske økonomiske samarbeid nå dra nytte av lettere tilgang til det digitale indre markedet. Å gå inn i nye markeder er lettere med et .EU domenenavn, og forbedrer merkevarepotensialet, synligheten og rekkevidden i hele EU.

3. Fleksibelt språk

Et .EU domenenavn kan registreres på de 23 offisielle språkene i EU, og hjelper deg med å skape mer minneverdig, intuitiv merkevarebygging og en bedre samlet kundeopplevelse for kunder som snakker forskjellige språk. Registrering av et .EU internasjonalisert domenenavn (IDN) tillater registranter å bruke spesialtegn som den svenske å, den tyske ü, den rumenske ş, og tegn fra bulgarsk (kyrillisk) og gresk alfabeter som helhet.

4. Tilgjengelige domener

Med det økte vanskelig for å finne tilgjengelige .COM, .NET og .ORG domenenavn, .EU gir registranter et sterkt, bevist alternativ. Fortsatt relativt nytt, .EU vil sannsynligvis levere akkurat det riktige domenenavnet. Kort, minneverdig, anvendelig for mange bruksområder – personlig eller profesjonell – .EU kan til og med gi bedre geografisk målretting enn et av de nevnte toppdomene.